تاکید امام جمعه تبریز بر تدوین سند راهبردی واقع‌بینانه برای توسعه صنعتی کشور

در دیدار مدیران و دبیران خانه‌های صمت کشور با امام جمعه تبریز مطرح شد تاکید امام جمعه تبریز بر تدوین سند راهبردی واقع‌بینانه برای توسعه صنعتی کشور

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به مشکلات و دغدغه‌های اهالی صنعت و تجارت، بر تدوین پنجمین سند راهبردی واقع‌بینانه برای توسعه صنعتی کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، «حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم» در دیدار خود با جمعی از مدیران و دبیران خانه‌های صمت کشور ضمن تبریک روز مباهله با بیان اینکه تبریز این روزها میزبان پارلمان فعالان صنعت و چهره‌های شاخص و اثرگذار اقتصاد کشور است، اظهار کرد: اجلاس سراسری خانه‌های صمت کشور باید اثرات و برکاتی برای واحدهای صنعتی داشته و مشکلات و چالش‌های موجود را بررسی و راهکارهایی ارائه شود.

وی با تاکید بر لزوم همکاری خانه‌های صمت کشور با دانشگاه‌ها برای رفع موانع تولید، خاطرنشان کرد: باید گوهر علم روز در کنار گنج تجربه گره‌های کور و درازمدت را گشایش کند.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه حضور نخبگان در عرصه تولید را به فال نیک می‌گیریم، تصریح کرد: وجود تشکل‌های مردمی در عرصه‌های مختلف صنعتی و تجارت از نشانه‌های توسعه سیاسی و اجتماعی است.

وی رشد اقتصادی را از کلیدی‌ترین شاخصه‌های ارزیابی پیشرفت کشورها عنوان کرد و گفت: از مهم‌ترین عوامل بر رشد اقتصادی، توسعه صنعتی است و به این دلیل جزو مهم‌ترین شاخصه‌های مورد توجه حکومت‌ها بوده که برای آن برنامه‌ریزی‌های وسیعی انجام می‌دهند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: ایران در ٢٠ سال گذشته به این مهم توجه کرده و سعی در تدوین و اجرایی کردن اسناد توسعه صنعتی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: حوزه صنعت کشور همواره شاهد تدوین اسناد متعددی بوده اما شواهد نشان می‌دهد که به دلیل جامع و کامل نبودن و عدم پوشش پیچیدگی‌های صنعت این اسناد، نتوانسته تاثیر ملموسی را ایجاد کند.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه چهار سند راهبردی توسعه صنعتی تدوین شده که هیچکدام با اقبال عمومی مواجه نشده و انتقادات زیادی هم به آن ها وارد بوده، تصریح کرد: باید در تدوین پنجمین سند راهبردی صنعت از تجربیات ویژه اهالی معدن و تجارت استفاده شود تا سند واقع بینانه تدوین شده و بالاخره بعد از ٢٠ سال تدوین سند‌های مختلف، این سند به مرحله اجرا برسد.

این گزارش می‌افزاید، در این دیدار، مدیران و دبیران خانه‌های صمت کشور مشکلات و دغدغه‌های اصلی خود را پیرامون اخذ مالیات و اجرای عدالت مالیاتی، حمایت از بیمه‌شدگان، رفع بخشنامه‌های مانع تولید، تجارت خارجی و موانع موجود و غیره را برای امام جمعه تبریز بیان کردند.

درباره ی خانه صنعت و معدن

مطلب پیشنهادی

آخرین تمدید ارسال مدارک – یکشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

با توجه به استقبال بی نظیر واحدها جهت ارسال مدارک روز ملی صنعت فقط تا …