گروه صنعتی یکتا فیلم تبریز، موفق به کسب عنوان طرح نمونه صنعتی صنعت و معدن طی سال ۱۴۰۴ شد.

گروه صنعتی یکتا فیلم تبریز در ارزیابی‌های صورت‌گرفته از عملکرد این واحد معظم تولید صنعتی،

به گزارش خانه صمت استان آذربایجان شرقی، حسین خلیل‌زاده خسروشاهی، مدیرعامل این واحد صنعتی، در بیان وجه تمایز این مجموعه گفت: «محصول اصلی ما روکش‌های PVC دکوراتیو است که ضدآب بوده و با محیط زیست سازگار شده است. پیش از این این محصول کاغذی بود، اما با تمهیدات انجام شده، روکش‌های MDF اکنون PVC شده و ضد آب هستند و به محیط زیست آسیب نمی‌رسانند. این روکش‌ها برای ساختمان‌های دکوراتیو قابل استفاده بوده و در کشور نیازی به واردات آن‌ها نداریم. این ویژگی، وجه تمایز ما در بازار است.»

وی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های مجموعه اشاره کرد: «نوسانات نرخ ارز و عدم ثبات اقتصادی، اصلی‌ترین مشکلات ما هستند. تلاش داریم تا مواد اولیه مورد نیاز کارخانه را به صورت کامل و بدون نیاز به واردات تولید کنیم، اما تسهیلات بانکی لازم برای راه‌اندازی دستگاه‌های تولیدی فراهم نمی‌شود. سالانه حدود ۱۰ میلیون دلار واردات نیاز است و ما می‌خواهیم صفر تا صد آن را خودمان تولید کنیم؛ بنابراین انتظار داریم دولت در این مسیر حمایت کند.»

خلیل‌زاده خسروشاهی افزود: «بازار این محصول بسیار بزرگ است و ما در تلاشیم تا سهم صادرات خود را افزایش دهیم و به بازارهای خارجی نیز دست پیدا کنیم.»

خانه صمت استان آذربایجان شرقی

درباره ی خانه صنعت و معدن

مطلب پیشنهادی

اعلام ضوابط شرکت های کارور برق

با توجه به اعلام شرایط و ضوابط فعالیت شرکت های کارور برق، واحدهای تولیدی به …